ZONA SUMRAKA

Silovao poznanikovu suprugu u njihovom domu

02.02.2010 u 12:36

Bionic
Reading

Slavlje u obiteljskom domu mladog bračnog para u okolici Požege nije lijepo završilo. Nakon što je pijani suprug zaspao, njegov je poznanik u kuhinji silovao njegovu 20-godišnju suprugu

Nedjeljno slavlje se za 20-godišnju ženu pretvorilo u pravu noćnu moru. Nakon što su se svi gosti, osim jednog, razišli svojim kućama, njen pijani 25-godišnji suprug zaspao je na kauču u dnevnom boravku.

Dok je on čvrsto spavao, njegova je žena u susjednoj prostoriji u ponoć proživljavala pravi pakao. Pripiti 30-godišnji poznanik, s kojim se njen suprug družio još od školskih dana, iskoristio je muževo pijanstvo te se u kuhinji doslovno obrušio na nju.

Najprije ju je počeo nagovarati da spava s njim, a nakon što je šokirana žena to odbila, fizički je nasrnuo na nju. Krhke tjelesne građe, 20-godišnjakinja nije imala nikakvog izgleda da se fizičkom snagom obrani od nasilnika. Silovao ju je pod istim krovom pod kojim su spavali njen suprug i njeno malo dijete.

U strahu da ne prestraši usnulo dijete i ne probudi pijanog supruga, nesretna žena nije vrištala niti vikala, bojeći se da bi, probudi li se suprug, došlo do pravog krvoprolića. Naime, dvojica muškaraca, iako se poznaju od djetinjstva, nisu uvijek bili u dobrim odnosima, a između njih je znala izbiti i tučnjava.

Žena koja je proživjela pravu dramu do posljednjeg je trenutka zadržala prisebnost te je sačekala da se njen suprug otrijezni i tek mu tada sve ispričala. Suprug je u ponedjeljak prijavio silovanje policiji, a ubrzo nakon toga silovatelj je uhićen te je priznao počinjenje kaznenog djela.

Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog silovanja, a prijeti mu kazna od jedne do 10 godina zatvora. Kako doznajemo, muškarac je otprije poznat policiji po teškim krađama, a nakon saslušanja je pušten na slobodu.