ANTUNOVIĆ SE BRANI ŠUTNJOM

Silovana češka tinejdžerica dala iskaz

09.07.2009 u 20:28

Bionic
Reading

U sklopu istrage o silovanju koje je u ranim jutarnjim satima u subotu, 4. srpnja, u konavoskom mjestu Molunat navodno počinio dubrovački branitelj Cvijeto Antunović (39), pred istražnom je sutkinjom Županijskog suda u Dubrovniku iskaz dala i oštećena 16-godišnja djevojka iz Češke

Tijekom susreta sa sutkinjom Istražnog centra dubrovačkog Županijskog suda Marijom Donatović-Dabelić djevojka je podrobno opisala tijek događaja sporne noći tijekom i nakon zabave u Moluntu, piše Jutarnji list.

Istražna je sutkinja u utorak otvorila istragu tijekom koje će se doznati svi bitni detalji koji su kobne noći prethodili kaznenom djelu za koje se tereti poznatog branitelja. U spoznaji nužno potrebnih podataka od ključnog će značaja biti rezultati DNK analize brisova genitalija koje su specijalisti Opće bolnice Dubrovnik uzeli tijekom pregleda nakon prijave silovanja.

Zbog specifičnosti slučaja, javnost je potpuno isključena. Antunović se, nakon što je odlučno negirao počinjenje silovanja, u nastavku ove istrage odlučio braniti šutnjom.