MUDRA ODLUKA

Šiber ne želi prljati ruke Mamićem

05.01.2010 u 16:35

Bionic
Reading

Nakon što je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić na krajnje prostački i vulgaran način napao uglednog komunikologa i profesora na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti Ivana Šibera, pokušali smo doći do odgovora na pitanje hoće li zbog primitivnog ispada i prijetnji doći i do sudske tužbe

Podsjetimo, Mamićev bijes izazvala je izjava profesora Šibera koji je kazao da je novac uložen u kampanju sitna svota u odnosu na 'milijune koji su ulupani u propali projekt Dinamo'.

Kako misli reagirati na Mamićeve vulgarnosti i prijetnje i hoće li ga tužiti, pitali smo Šibera koji nam je rekao da ne misli tužiti Mamića.

'Odlučio sam ne ići na tužbu. Mnogi mi savjetuju da tužim, odvjetnici mi kažu da postoje elementi, ali meni je tako nešto bez veze. Ja se nadam da hrvatsko pravosuđe ima pametnijeg posla', rekao je Šiber u razgovoru za tportal.

'Ukratko, ne želim prljati ruke', poentirao je profesor Šiber. S obzirom na onu čuvenu poslovicu 'ne svađaj se s idiotom, jer će te povući na svoju razinu, a onda dotući iskustvom', rekli bismo da je procjena profesora Šibera i više nego ispravna.