IZEM TI GAY PARADU

Sergej Trifunović podržao Dačića u napadu na EU

15.09.2012 u 20:23

Bionic
Reading

Predsjednik Vlade Srbije i ministar policije Ivica Dačić rekao je da pitanje gay parade nije pitanje ljudskih prava, već sigurnosti

'Prestanite više s tim pričama o ljudskim pravima. Kakva ljudska prava, u pitanju je sigurnost ljudi! Ima zemalja gdje nema gay parade pa su članice EU. Da li je moguće da je to i dalje glavna tema, da se i dalje bavimo gay paradom kao glavnim problemom, kao ulaznicom u EU, što je smiješno', rekao je Dačić novinarima u Vranju.

S druge pak strane smatra da nema razumijevanja ni za 'psihopate koji prijete da će poubijati sudionike gay parade koji kažu da parade neće biti'.

'Ne pitaju se u ovoj zemlji ni Dveri, ni Obraz, pita se država. Malo su se zanijeli. U ovoj državi mora postojati red i zakon ili država neće postojati', istaknuo je Dačić.

Potporu Dačiću dao je na svom profilu na Facebooku, pomalo iznenađujuće, i poznati srpski glumac Sergej Trifunović koji je napisao: 'Eto, složi se čovek nekad i sa drugim vrstama. Ja bih bio još gori, rekao bih/serem ti se na takvu uniju.'