PRINC ŠIROKE RUKE

Šeik ostavio 50.000 dolara napojnice Crnogorcima

Bionic
Reading

Princ Abu Dhabija, šeik Mohammed bin Zayed al Nahyan, ostavio je posluzi u crnogorskoj vili Gorica oko 50.000 dolara u kovertama

Arapski prinčevi i članovi kraljevske obitelji Ujedinjenih Arapskih Emirata, prilikom svojih boravaka u Crnoj Gori za proteklih nekoliko godina, pokazali su se kao prava 'balkanska gospoda', pišu Večernje novosti.

Naviku arapskih prinčeva da u torbama nose dolare u kešu, kako bi častili svoje domaćine, potvrdio je i princ Abu Dhabija šeik Mohammed bin Zayed al Nahyan protekle nedjelje, kada je zaposlenima u vili Gorica, gdje je večerao i spavao, kako se procjenjuje, ostavio oko 50.000 dolara u kuvertama.

Princ je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od osiguranja do konobara i kuhara.

Kako Novosti neslužbeno doznaju, uoči dolaska tražio je popis, a čovjek iz njegove pratnje podijelio je kuverte u kojima je, pojedinačno, bilo od tisuću do nekoliko tisuća dolara.

Šeik al Nahyan osvojio je naprečac simpatije domaćina još 2008., boraveći u Budvi i najavljujući investicije u Budvansku rivijeru častio cjelokupno osoblje hotela.