ORIGINALNI ŠKORIĆ

Šef županijskih cesta čestitao Valentinovo slikom - rupe na cesti

14.02.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Saborski zastupnik i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić pune četiri godine ujedno je i ravnatelj Županijske uprave za ceste Splitsko-dalmatinske županije, a i ove godine putem društvenih mreža javno je čestitao Valentinovo neobičnom objavom - fotografijom rupe na cesti

'Sretno Valentinovo!', glasi njegova objava na Facebooku uz prigodni emoticon, te citiranje prošlogodišnjeg teksta u kojemu današnji dan proglašava 'posvećenim ljubavi, poštivanju, višegodišnjoj toleranciji, međusobnom razumijevanju, slaganju, opstanku, zajedništvu - i, naravno, zaljubljenosti'.

Mandat na čelu ŽUC-a, tvrtke u kojoj Škorić usprkos saborskom mandatu i dalje prima plaću, upravo je istekao i raspisan je javni natječaj za iduće četiri godine. Očekuje se da će upravo šef splitskog HDZ-a pobijediti bez većih problema s obzirom na idilične odnose u koaliciji HDZ-a i Kerumova HGS-a, a nema ni formalnih prepreka za to jer se kao uvjet propisuje tek visoka stručna sprema i pet godina iskustva na rukovodećim funkcijama. Petar Škorić može se pohvaliti dvjema diplomama - pravnika i novinara - no u tim strukama nikada nije radio.

Prethodno, prije nego što se počeo baviti cestama, Škorić je bio ravnatelj splitskog centra Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

  • +3
Petar Škorić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotić