SJEČA DIREKTORA U HOLDINGU

Šef Zagrebparkinga Kraljević dobio nogu?

15.09.2010 u 09:18

Bionic
Reading

Ivo Čović, šef Zagrebačkog Holdinga odlučio je smijeniti 11 direktora u tom gradskom poduzeću

Njegovu odluku treba još potvrditi Uprava Zagrebačkog holdinga što ne bi trebao biti problem, jer SDP ima kontrolu nad tim tijelom.

Najveće je iznenađenje, piše Jutarnji list, smjena direktora Zagrebparkinga Mate Kraljevića. Njegova je smjena zanimljiva, jer je očito da tu stručnost nije bio glavni kriterij za ostanak na dužnosti, jer on godinama postiže najbolje rezultate unutar Holdinga.

Osim njega, s funkcije leti i direktor Čistoće Marko Melčić, na čijoj je smjeni inzistirao i sam predsjednik SDP-a Zoran Milanović, saznaje Jutarnji list, a fotelju nije uspio sačuvati ni direktor Arene Zdenko Antunović iako su za njega žestoko lobirali ministri Tomislav Karamarko i Ivan Šuker.

Još su smijenjeni i direktori Vodoopskrbe i odvodnje Jadranko Robić, Zagrebačkih cesta Srećko Vučković, GSKG-a Joško Jakelić, Zrinjevca Igor Toljan, podružnice za upravljanje sportskim objektima Gordana Pokrajčić, Vladimira Nazora Vladimir Tomičić i Stanogradnje Zdrako Juć. Na popisu nema ni direktora Tržnica Zagreb Filipa Borca, zato što se nije ni prijavio na natječaj za voditelja podružnice, jer nema VSS i ne udovoljava kriterijima.

Svi oni slove kao Bandićevi ljudi.