STRANKA O LALOVCU

SDP: Pozivamo institucije da što prije istraže optužbe o obiteljskom nasilju

12.01.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Dok se Boris Lalovac po pitanju optužbi za obiteljsko nasilje odlučio za daljnji silencio stampa, o optužbama, koje su prema riječima njegove bivše supruge, već ranije prijavljene i visokim dužnosnicima SDP-a, oglasila se i sama stranka

'SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe', poručuje SDP u priopćenju.

'Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže', zaključuju u SDP-u.

Prema izjavama njegove supruge s kojom je trenutačno u brakorazvodnoj parnici, Lalovac ju je fizički maltretirao, što je, kaže, prijavila i policiji. Sve je, tvrdi, rekla i Milanki Opačić, Orsatu Miljeniću i Zoranu Milanoviću, no nitko nije reagirao. Za komentar smo zvali i Opačić i Miljenića, no na naše pozive nisu odgovarali.

Ustvrdila je i kako je sve prijavila i udruzi B.a.b.e., iz koje kažu da je moguće da se anonimno požalila.

Lalovac poručuje da su tvrdnje njegove supruge neistine. 'Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta, o ovoj temi više neću javno istupati', stoji u priopćenju Borisa Lalovca.


459818,459771,458093,450241