prebjezi se nastavljaju

SDP: Bjelovarski gradonačelnik Hrebak u tihoj je koaliciji s Bandićem

06.02.2019 u 14:05

Bionic
Reading

Predstavnici Bjelovarsko-bilogorskog SDP-a izjavili su u srijedu na tiskovnoj konferenciji da je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) u 'tihoj koaliciji' sa Strankom rada i solidarnosti Milana Bandića

Prema riječima predsjednika županijskog SDP-a Tihomira Jaića, Bandićeva stranka ima predsjednika Nadzornog odbora bjelovarskog komunalnog poduzeća Komunalac.

Riječ je o Saši Tomašiću, koji je u ponedjeljak na utemeljiteljskoj skupštini Bandićeve Stranke rada i solidarnosti za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, postao član Predsjedništva stranačke županijske organizacije, pojasnio je Jaić.

'Želimo javno objaviti da se bjelovarska vladajuća koalicija HSLS-a, HDZ-a i ABB-a sada proširila i na stranku Milana Bandića, što je vidljivo iz sastava Nadzornog odbora Komunalca. Jedino ne znamo jesu li i formalno potpisali koalicijski sporazum', izjavio je predsjednik županijskog SDP-a Jaić.

Vanja Posavac, predsjednica bjelovarskog SDP-a, rekla je da je Bandićeva stranka povezana i s ABB-om, lokalnom strankom u kojoj je bio i Saša Tomašić.

ABB je stranka s kojom Hrebak ima koalicijski sporazum i koja mu drži leđa. Ljudi iz te stranke prelaze Bandiću, rekla je, ustvrdivši da se Hrebak svojedobno ogradio od suradnje s njegovom strankom.