TEMA NEPOZNATA

Sanader i Mesić tajno se sastali

07.09.2009 u 20:52

Bionic
Reading

Predsjednik Mesić na Večernjakov upit samo je poručio da su njih dvojica 'razgovarali o raznim interesantnim temama', ne želeći se očitovati o tome jesu li bile privatne ili se razgovaralo o političkoj situaciji

Mesić je oštro kritizirao Sanaderovo naglo podnošenje ostavke, kao i predsjedničkog kandidata HDZ-a Andriju Hebranga. No na čuđenje oporbe, prema kojoj ne skriva naklonost, Mesić je indirektno podupro i Jadranku Kosor na premijerskoj funkciji, piše Večernji.hr.

No je li Sanader govorio o kontekstu i pravim razlozima svog odlaska, za koje je hrvatska javnost još uvijek uskraćena, najavio svoj povratak u politiku, pohvalio Mesićevu podršku Jadranki Kosor ili je samo želio porazgovarati s predsjednikom o trenutačnoj političkoj situaciji i kandidaturama za predsjednika države, još se ne zna. Možda se Sanader dovoljno odmorio pa se ipak odlučio kandidirati za Mesićeva nasljednika?

Brbljavi će predsjednik zasigurno uskoro dati pokoju informaciju o tome o čemu je razgovarao s dr. Ivom te tako zadovoljiti znatiželjnu hrvatsku javnost.