Za ostavljanje komentara morate biti prijavljeni na tportal. Prijavi se ili registriraj.

Komentari čitatelja 14

 • silavz

  29.10.2017 13:42

  kako je općepoznato zakaj desničari tak žustro zagovaraju Beru za predsjednika,dobro je da ima netko tko će im "vaditi mast" ko nekad Milanović..za sad joj dobro ide u Saboru:mnogima diže tlak;)

  jozomafiozzo.

  30.10.2017 19:40

  I meni diže ;)

 • drago41053@gmail.com

  29.10.2017 12:27

  vi gospodo i politika ste na zalost na VI,politika je fino tkanje potpomognuto zeljom za opce dobro,kod vas nisam primjetio nista od nabrojenog osim primitivizma,vrijedanja i podmetanja sa vasim piskavim (agresivnim) glasicem

 • dmaravi5

  29.10.2017 12:00

  piškiću, kakiću. kolika je snaga sabine g. vjerojatno proizlazi iz njegnog uspjeha na prošlim izborima. koje je izgubila od anonimusa iz politike u zadru. meni se samo čini da će i nju sdp morat istrpjet kao i ingrid ili ti ga mariju. kad se priča o mladosti sdp-a, ne razumijem kako tu može s. g. nešto imati za reći. pa u njenim gdinama se ide na amniocintezu prije trudnoće. ma kakava mladost. što se tiče njihove hrabrosti, svih njih, očito je da trebaju skupinu da bi bili hrabri. pih.

 • runolistorhideja

  29.10.2017 11:42

  Zdrav razum, poštenje i borbenost. Da!

 • runolistorhideja

  29.10.2017 11:38

  Krepat ma ne molat!

 • purgeropitek

  29.10.2017 11:33

  Ugledaj se na Jana Palacha, on je izgorio za politiku.

 • silavz

  29.10.2017 11:19

  da li je Sabina samo "generalica nakon bitke" ili pak ozbiljna nasljednica Milanovića koju zbog njezine gorljivosti smatraju ženskom varijantom Milanovića,vrijeme će pokazati
  mlada je,entuzijazma vidimo da joj ne nedostaje,ne prati je badava imidž SDP-ovke koja zna reći popu pop, a bobu bob
  Argumenata za njezinu vidljivost ima mnogo: bori se za kurikularnu reformu ,spremna je do iznemoglosti razlagati argumente zašto je protiv nečega,sjetimo se samo kako se gorljivo zalagala za ostavku ministra Barišića.
  ima jasnoću, glasnoću, uvjerljivost, borbenost i još je žena,di ćeš bolje
  samo naprijed Sabina!možda ipak dočekamo prvu predsjednicu SDPa;)

  drago41053@gmail.com

  29.10.2017 12:39

  ili si zaboravio ono najvaznije sto bi jedan rasni politicar trebao imati ili si na tu temu "tanak",rasni lider mora imati ogromnu pozitivnu energiju,izrazenu emotivnu inteligenciju,poliglota,sirinu,opcu naobrazbu,diplomatske vjestine i sto je najbitnije,da je iskonski demokrata koji se svakodnevno zalaze za pravo na misljhenje svoga politickog neistomisljenika,SVE TO NA ZALOST MALA GLASOVAC NEMA

 • damirpacek

  29.10.2017 10:27

  Zanimljiva ta partija. Prepuna mladih, sposobnih, stručnih, izgarajućih za stvar, sa stavom, bez dlake na jeziku. Dođu izbori za vodstvo i..."svi junaci nikom ponikoše". Pa za predsjednika prvo izaberu bahatog dečka iz Gundulićeve koji je blizak ideji socijaldemokracije kao što je Neptun blizu Suncu, i sukladno tome, doslovno uruši partiju iznutra. Zatim ti mladi, sposobni, itd., itd. OPET izaberu nešto slično, samo puno mlitavije, bjednije i beskorisnije...i ne prestaju se iščuđavati po medijima što se po izbornim rezultatima polako približavaju stranci naravnog zakona i još pokojoj opskurnoj strančici u našoj političkoj menažeriji.

 • agora7

  29.10.2017 09:12

  Gorite, ali nemojte izgorjeti. Ako vi i vama slični odu - gotovi smo. Zbrojite se i glave na kup, umjesto da se razilazite i svađate. Nikad nije bilo lakše doći na vlast, samo treba znati, poduzeti prave korake u pravo vrijeme. Ovi su na koljenima. Prodali su državu, za jeftine pare, svoje benefite i sinekure. Mnogi od njih biti će uhljebljeni u međunarodnim organizacijama. Fučka im se za Hrvatsku i sve nas. Nad nama lete lešinari. Spustili su se vrlo nisko i grabe. Predsjednica i premijer se nadmudruju i podbadaju. Dalić, Marić i Ramljak su nas prevarili. Hoće "objesiti" Pedra - Todorića. Morate se izboriti za istinu. Imate školovane, pametne i ničim opterećene ljude. Povežite se s takvima u drugim strankama i nestranačkim osobama. Pokažite što znate.

 • dneki58

  29.10.2017 08:57

  Sabina mi je ok politicarka..vidi se da nije poltron kao vecina u SDP-u

 • tonkiii

  29.10.2017 08:47

  Meni je ona pravo osvjezenje medu politicarkima u hrvatskoj,jedn od rijetkih koja se ne libi rec sta misli i koja je spremna uci u verbalni rat s bilo kim s politicke scene braneci svoje stavove ,drago mi je da sdp ima takvu jednu lavicu u svojim redovima,mlitavi bero bi mogao nesto od nje i naucit..

 • okinava

  29.10.2017 08:29

  e socijaldemokracija ne stanuje u partiji...Sabina može samo gorjeti agitpropovski kritizirajući...
  zašto druga strana ne slijedi puteve CK