OSVETA NEVJENČANOJ SUPRUZI

Ruski časnik bacio blizanke s osmog kata

13.11.2009 u 18:26

Bionic
Reading

Ruski vojni časnik optužen je za pokušaj ubojstva jer je navodno bacio osmogodišnje kćeri svoje nevjenčane supruge kroz prozor njihova stana na 8. katu, rekli su ruski istražitelji u petak. Obje su djevojčice preživjele pad.

Ruski istražitelji su rekli da je satnik Nikolaj Zaharkin (31), uhićen te da ga istražitelji optužuju da je djevojčice napao u četvrtak ujutro jer se te noći njegova supruga vratila kasno kući, što ga je razljutilo i učinilo ljubomornim.

Jedna od djevojčica je u petak ostala na odjelu intenzivne njege, a druga se liječi od manje ozbiljnih ozljeda, rekli su istražitelji iz ureda glavnog odvjetnika. Dodali su da je časnik, prije nego su djevojčice bačene kroz prozor, poslao SMS poruku svojoj nevjenčanoj supruzi u kojoj je napisao: 'Možeš se oprostiti od Daše i Katje.'

Zaharkin je porekao da je bacio djevojčice kroz prozor, izvijestila je agencija RIA novosti. Ruski mediji navode da su djevojčice preživjele samo zato što je drveće ublažilo njihov pad i što su pale na mokro tlo. RIA prenosi izjavu liječnika koji kaže da je barem jedna od djevojčica spavala kad je pala kroz prozor.