NOVA ULOGA

Robert Jarni se vraća u Hajduk

17.12.2012 u 17:09

Bionic
Reading

Novom sistematizacijom radnih mjesta na Poljudu više nema mjesta za Harija Vukasa, Juricu Vučka, Duju Špalja i Petra Bakotića, a na mjesto trenera juniora vraća se Robert Jarni

Nakon što je preuzeo dužnost prvog čovjeka Hajdukove struke, Sergije Krešić najavio je kako će do prosinca snimati stanje u klubu, te će novu kadrovsku križaljku predočiti nakon što se vrati sa službenog putovanja u Brazil, gdje je razgovarao o suradnji s Fluminenseom.

U ponedjeljak je obavljen razgovor s trenerima omladinske škole, nakon koga im je obznanjeno kako će ubuduće juniore voditi Robert Jarni, dok Igor Tudor ostaje trener kadetske momčadi. U Krešićevoj kadrovskoj križaljci više nema mjesta za Harija Vukasa, Juricu Vučka, Duju Špalja i Petra Bakotića, koji su do sada radili u omladinskoj školi.

Još uvijek je nepoznato hoće li spomenuta četvorka ostati na Poljudu i hoće li im biti ponuđeni ugovori za neke druge poslove, no obzirom na zaokret u poslovanju kluba, u kome se pokušava uštedjeti na svim razinama, čini se kako je njihova suradnja s Hajdukom završena.

Podsjetimo, Robert Jarni već je bio trener juniora Hajduka, no nakon što je Krešić preuzeo prvu momčad pozvao ga je u svoj stožer. Jarni ga je, krajem 2009. godine, i naslijedio na klupi, nakon što se Krešić bez objašnjenja povukao i vratio u Španjolsku.