MINISTAR OBJASNIO

Riješen misterij Ledove škrinje kod Vrdoljakovih

07.05.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Ivana Vrdoljak, supruga ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, kupila je veliku trgovačku škrinju za hlađenje sladoleda i postavila je u dnevnom boravku obiteljskog stana. Na zidu iznad njezine slatke tajne visi slika koja prikazuje ljubavni par u zanosu s cvijećem

'Modni detalj u mojoj dnevnoj sobi', hvalila se Ivana Vrdoljak na svom Facebook profilu uz fotografiju škrinje zapremine oko 150 litara ispunjene slasticama i izvana obljepljene reklamom za tvrtku Ledo.

Raspitali smo se kod ovog proizvođača, koji je dio koncerna Agrokor u vlasništvu Ivice Todorića, kako privatna osoba može nabaviti ovakav frižider, s obzirom na to da smo ga do sada viđali isključivo u trgovinama, kafićima i kioscima tiska.

Na naše pitanje brže je reagirao ministar Vrdoljak: 'Ministrova supruga kupila je spomenuti frižider putem oglasnika i koštao je 500 kuna. Nabavljen je za vikendicu', prenio je ministrove riječi Tomislav Cerovec, glasnogovornik Ministarstva gospodarstva.

Cijene ovakvih škrinja doista se kreću oko ovog iznosa na oglasniku Njuškalo. Trenutačno se oglašava nekoliko uređaja različite veličine i razine očuvanosti. Uglavnom se nalaze u rubrici ugostiteljske i trgovačke opreme u koju je gospođa Vrdoljak zavirila radi uređenja svoje vikendice i privremeno dnevnog boravka.

Nakon što je javnost saznala za ovaj modni detalj, gospođa je onemogućila javni pristup navedenoj fotografiji pa, umjesto slike škrinje, sada piše: 'Sorry, this page isn't available'.