PREVELIKA BRZINA

Redar riječkog kluba poginuo kod Selca

13.11.2009 u 10:18

Bionic
Reading

Motociklist Zoran Mirić (30) iz Crikvenice poginuo je jučer oko 17.20 sati u prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali iznad Selca

Prema dosadašnjim informacijama, nesreća se dogodila kada je Mirić vozeći se na motociklu Honda iz smjera Novog Vinodolskog prema Crikvenici pretjecao vozila velikom brzinom na ravnom dijelu kolnika. Iz suprotnog smjera dolazio je Passat, motociklist je naglo počeo kočiti, ali bezuspješno. Sudarili su se.

Mikić je ostao ležati na sredini kolnika, a njegova se Honda od siline udarca zaustavila nekoliko desetaka metara dalje od mjesta sudara. Ekipa Hitne medicinske pomoći nije ga mogla spasiti te je konstatirala smrt. Vozač Passata i njegova suputnica, maloljetna kći, prošli su neozlijeđeni.

Očevid su obavili crikvenički prometni policajci, a na mjesto nesreće izašla je i istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc. Okolnosti tragične nesreće još se utvrđuju.

Vijest o Mikićevoj pogibiji u večernjim se satima brzo proširila Crikvenicom, ali i Rijekom. Mnogi su ga poznavali budući da je radio kao redar jednog riječkog kluba.