ŠAPUTANJA BEBIĆA I ŠEKSA

Real Madrid pomirio zaraćene stare drugove

15.09.2011 u 16:28

Bionic
Reading

Svi pomiritelji HDZ-a, pa ni skupnik Andrija Hebrang niti njihova princeza Jadranka Kosor nisu uspjeli pomiriti zaraćene stare drugove Vladimira Šeksa i Luku Bebića. Uspjeli su u tome, međutim, nogometaši Real Madrida i Dinama

U gužvi na počasnoj loži, brzo oko CROPIX-ovog fotoreportera Borisa Kovačeva uhvatilo je u šaputanju Vladimira Šeksa i Luku Bebića, koji već dulje vrijeme ne razgovaraju, premda su ta dva barkaša dva deseteljeća bili nerazdvojni drugovi.

Ljubav je pukla u veljači ove godine kad su se posvađali pred kamerama u Saboru. Uzrok je bila činjenica da se Bebić, za razliku od ostalih HDZ-ovaca, nije htio odreći Ive Sanadera, odnosno vlastitog djelovanja u doba dok su svi bili Sanaderovi vjerni sljedbenici. Šeks je tada Bebiću viknuo: 'Nećeš još dugo!' a on mu je odgovorio da su svi oni 'ljudi s imenom i prezimenom'

'Imamo svi jedan profil čovjeka i ne moramo biti kopije jedni drugog. Dakle, neka cvjetaju svi mogući cvjetovi, što bi rekao Mao Ce Tung, pa ti svi cvjetovi imaju svoje stanovite mirise i, na kraju krajeva, i kad se ti cvjetovi spoje može biti jedan opći ugodni miris', poručio je bijesnom drugu Šeksu.

O čemu su izmireni prijatelji razgovarali dok se Dinamo junački odupirao naletu 'kraljeva' iz Madrida?

Jesu li spominjali crne fondove HDZ-a, sadašnju šeficu Jadranku Kosor, bivšeg šefa Ivu Sanadera? Jesu li dogovarali strategiju uoči subotnjeg općeg sabora stranke, ogovarali Tomislava Karamarka...?

Ili su, ipak, kovali planove za penziju i skoru berbu mandarina, pomireni s političkom karijerom na zalasku?