bivša guvernerka

Razvodi se Sarah Palin

10.09.2019 u 17:26

Bionic
Reading

Suprug bivše republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin podnio je zahtjev za razvodom braka, pišu američki mediji. U dokumentima podnesenima u petak u gradu Anchorageu na Aljasci navode se samo inicijali, a pokazalo se da datumi rođenja i vjenčanja također odgovaraju obitelji Palin.

Todd Palin je kao razlog za rastavu naveo "neslaganje karaktera". Bračni par Palin, oboje 55-godišnjaci, vjenčali su se 1988. i imaju petero djece, prenosi u utorak BBC.

U zahtjevu za razvodom braka navodi se "neslaganje karaktera između dviju strana koje im onemogućuje da žive zajedno kao suprug i supruga".

Upisali su inicijale umjesto punog imena i prezimena pa tako piše S.L.P za Sarah Louise Palin i T.M.P. za Todda Mitchella Palina.

Identificirani su prema datumu vjenčanja i datumu rođenja jedinog maloljetnog sina, Triga Palina. 

Zatražili su zajedničko skrbništvo nad djetetom. Sarah Palin bila je guvernerka Aljaske od 2006. do 2009., a široj javnosti postala je poznata kada je John McCain bio republikanski predsjednički kandidat, a Palin potpredsjednička kandidatkinja na izborima 2008.