POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE

Razbojnik uzeo novac i nožem ozlijedio prodavačicu

10.01.2012 u 11:49

Bionic
Reading

Istarska policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je jučer oko 19,50 sati opljačkao trgovinu u Žminju pri čemu je nožem lakše ozlijedio 48-godišnju djelatnicu

Kako je utvrdila policija maskirani muškarac ušao je u trgovinu u Ulici 9. rujna i uputio se prema registar kasi uz koju je stajala trgovkinja, 48-godišnja žena iz Žminja. Žena je pokušala zatvoriti ladicu registar kase, no razbojnik ju je u tome sprječavao pa ju je prilikom naguravanja ozlijedio nožem kojeg je držao u ruci. Prestrašena, žena je ustuknula pa je muškarac uspio iz ladice registar blagajne uzeti zasad neutvrđeni iznos novca. S plijenom je pobjegao u nepoznatom smjeru.

Policija je odmah krenula u potragu za mlađom muškom osobom visine od oko 165 do 170 cm, slabije tjelesne građe, koji je bio odjeven u crne hlače i crnu jaknu. Mole građane koji su u blizini trgovine primijetili sumnjive osobe ili vozila ili imaju druga korisna saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj postaji Rovinj, na broj telefona 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.