GOSTI LEGLI NA POD

Razbojnik s pištoljem zbrisao iz kockarnice praznih džepova

05.04.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Policija traga za razbojnikom koji je danas dva sata iza ponoći naoružan upao u kockarnicu H-club u Ulici Franje Cirakija u Požegi. Čitavu je pljačku, izvedenu u filmskoj maniri, očito pomno isplanirao, no nije računao na to da u kockarnici neće pronaći zaposlenike koji bi mu otključali blagajnu

Prije no što je ušao u kockarnicu razbojnik je skrio lice  kapom tamnozelene boje s prorezima za oči te je navukao tamne rukavice da ne bi ostavio otiske. Tako opremljen, s pištoljem u rukama, upao je u kockarnicu na zaprepaštenje nekolicine gostiju koji su se zatekli u njoj.

Prijeteći im oružjem, prisilio je četiri osobe da legnu na pod, a kada su prestravljeni ljudi legli, zatražio je da mu kažu gdje je osoblje kockarnice. No, kako se osoblje sakrilo, razbojnik nije mogao do novca iz blagajne koja je bila zaključana, što ga je očito toliko zbunilo da je pobjegao praznih džepova.

Policija traga za mladićem starosti 25-30 godina, slabije tjelesne građe, visine oko 175 cm. Bio je obučen u tamne hlače i tamnu jaknu, a na nogama je imao crne cipele ili tenisice.