SVAĐA U ZAGREBU

Razbijenom čašom razrezao vrat žrtvi

01.10.2011 u 13:01

Bionic
Reading

Teške ozljede opasne po život zadobio je sinoć u kafiću na zagrebačkom Trnju 32-godišnji D. B. kojega je razbijenom čašom po vratu razrezao 48-godišnji Ž. H., doznaje se u Zagrebačkoj policiji koja je osumnjičenog jutros uhitila

Dvojica muškaraca sinoć su se oko ponoći u kafiću Remi u Ulici grada Vukovara iz još neutvrđenog razloga posvađala, a potom i potukla. Osumnjičeni je u jednom trenutku razbijenom čašom po vratu razrezao 32-godišnjaka. Kada su drugi posjetitelji kafića priskočili kako bi ih razdvojili, 48-godišnjak je iskoristio nastalu gužvu i pobjegao. No, policija ga je jutros pronašla i uhitila.

Ranjeni 32-godišnjak smješten je u KB Sestara milosrdnica. U teškom je stanju, pa policija s njim još nije razgovarala. Zasad nije poznato zašto je došlo do sukoba i jesu li se počinitelj i žrtva poznavali od ranije.

Osumnjičenog policija tereti za pokušaj ubojstva, a od ranije ima prijave zbog sprečavanja službene osobe u obavljaju službene dužnosti i nekih manjih imovinskih kaznenih djela.