UŽAS U SISKU

Rastrojena majka izbola kćerkicu i muža

13.08.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Šestogodišnja djevojčica bori se za život u Općoj bolnici Sisak nakon što ju je jučer ujutro oko 4.30 sati, dok je spavala, napala i izbola nožem psihički rastrojena majka I.M. (35)

'U nedjelju u ranim jutarnjim satima primili smo šestogodišnju djevojčicu koja je imala ubodne rane na prsnom košu. Djevojčica je bila u vrlo teškom stanju i odmah smo pristupili operaciji. Nakon operacije djevojčica je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja. Za sada je stabilno, ali potrebne su daljnje mjere intenzivnog liječenja', izjavio je dežurni liječnik u jedinici intenzivnog liječenja sisačke opće bolnice Marijan Hatić.

U istoj se bolnici liječi otac djevojčice V.M.(44), ali su njegove ozljede bitno manje i nije u životnoj opasnosti. Njegove su ozljede navodno nastale dok je pokušavao svojoj supruzi oteti oružje, kuhinjski nož, kojim je neposredno prije toga napala njihovu maloljetnu kćer. Tragedija se dogodila u njihovom obiteljskom stanu na drugom katu stambene zgrade u Ulici Ivana Bakrana 15 u Sisku, piše Glas Slavonije

Kako se moglo doznati u razgovoru sa susjedima, 35-godišnja majka imala je psihičkih problema i prošle je godine bila na liječenju. Obitelj je shvatila još prošlog tjedna da s njom nešto nije u redu te da bolest više nije pod kontrolom. Navodno je prestala uzimati terapiju koju je dotad uredno uzimala, a prije nekoliko dana morala je intervenirati i policija.