PUCNJAVA U KAŠTELIRU

Ranio dvojicu drškom revolvera i palicom

23.09.2010 u 20:28

Bionic
Reading

Treći sudionik jučerašnje tučnjave, koji je prema iskazu na terasi kaštelirskog kafića La Cabana ispalio hitac iz revolvera tek da bi zastrašio ostalu dvojicu, sinoć je u 20.25 i uhićen. Kako je izvijestila PU Istarska, 45-godišnji Porečanin danas će biti i izveden pred Istražnog suca Županijskog suda u Puli

Naime, policija ga tereti za kazneno djelo 'dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom' te za kazneno djelo 'teška tjelesna ozljeda u pokušaju'.

Osumnjičenik je bivši policajac Armando A., a budući da je suvlasnik kafića, jučer se navodno zbog poslovnog razgovora sastao oko 13.30 na terasi La Cabane sa 36-godišnjim Zoranom L. iz Kaštelira. Poslovni razgovor prerastao je u svađu, u koju se uključio i 39-godišnji Luciano B., također iz Kaštelira, a koji je tom prilikom sjedio za susjednim stolom. No ubrzo je verbalni sukob prerastao u tučnjavu, pri čemu je naoružani Armando A. drškom revolvera i teleskopskom palicom nanio ozljede obojici. Krenuvši prema svom automobilu, ispalio je i jedan hitac iz revolvera, nakon čega je pobjegao.