status na facebooku

Rađa opleo po svima koji napadaju Novaka Đokovića

24.06.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Slavni košarkaš Dino Rađa osvrnuo se na Facebooku na Novaka Đokovića i pojavu koronavirusa na humanitarnom turniru u Zadru

'Nevjerovatna je količina s... po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više po.... Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar, izi govno. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici.

Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s... po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora, da ne tražin dalje.

  • +11
Teniski turnir Adria tour: Novak Đoković - Peđa Krstin Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili', napisao je Rađa.