OSTAVIO GA NA BICIKLU

Pusićkinom zamjeniku i Milanovićevom kumu ukraden mobitel

Bionic
Reading

Joško Klisović u središtu je nesvakidašnjeg incidenta - zbog neopreza mu je ukraden mobitel. Klisović je zamjenik ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić, kum premijera Zorana Milanovića i donedavni predstojnik Ureda predsjednika Ive Josipovića ostao je bez mobitela. Slobodna Dalmacija piše kako je cijela šibenska policija na nogama zbog slučaja Klisovićevog mobitela

Slobodna Dalmacija piše kako je priča u kojoj je ukraden mobitel Joška Klisovića počela prošlog četvrtka kada je u blizini pirovačke benzinske postaje prema vikendaškom naselju Vrulje hodao, prema riječima očevidaca, stariji čovjek. Navodno je dosta 'bauljao' pa su svjedoci pomislili da je riječ o pijancu. No nakon nekoliko trenutaka nesretni se čovjek odjednom uhvatio za rasvjetni stup i survao se nekoliko metara niže niz kamenje uz cestu.

'Nismo to ni vidili, a odjednom je dojurija neki čovik i reka da je ovaj pa i da je krvav. Svi smo skočili i potrčali tamo, bilo nas je pet, šest. Naiša je i taj neki čovik na bicikli, nisan ima pojma o kome se radi. I on je odma bacija biciklu i skočija pomoći ovome koji je leža razbijene glave', ispričao je Slobodnoj jedan od svjedoka.

Čovjek na biciklu bio je upravo Klisović koji je vjerojatno odmah prepoznao svog susjeda, navodno bivšeg liječnika HV-a. Pozvali su ekipu Hitne pomoći koja je vrlo brzo došla i odvela unesrećenog. Doznajemo da nije zadobio teže ozljede te da mu je pozlilo, jer ima problema s dijabetesom. Nakon što je Hitna pomoć odvela ozlijeđenog mu susjeda, Klisović je krenuo prema svom biciklu. Odjednom je, kazuju očevici, problijedio i počeo uznemireno zapitkivati okupljene momke jesu li vidjeli tko mu je dirao bicikl te ustvrdio da mu je ukraden mobitel.

Šibenska policija bacila se odmah na posao, provodi intenzivnu istragu, ali Klisovićev mobitel još uvijek nije pronađen.