TRZAVICE MEĐU VLADAJUĆIMA

Pupovac: Kuševićeva izjava me nije uvrijedila, ali zdravu pamet je

04.07.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a stranke koja podržava Vladu, komentirao je u četvrtak u Hrvatskom saboru slučaj Lovre Kuščevića. Kuščevića mediji prozivaju zbog niza afera vezanih uz njegovo bogaćenje, preprodaju i prenamjenu zemljišta dok je bio općinski načelnik u mjestu Nerežišća na Braču.

Pupovac ne zna zašto ministri iz redova HNS-a nisu bili u četvrtak na sjednici Vlade, ali očekuje da predstavnici te stranke i HDZ-a sjednu i razgovaraju o problemima, javlja N1. On još uvijek nije razgovarao s premijerom o SDP-ovoj inicijativi za razreješenjem ministra Kuščevića.

Na pitanje smatra li da bi Lovro Kuščević trebao otići Pupovac je odgovorio ironičnim protupitanjem: Ne mislite valjda da bi jedna stranka na europskim izborima koja je osvojila bijednih 2.66 posto može biti pitana nešto o tome?

Na dodatan upit je ga uvrijedila ta izjava ministra Kuščevića kazao je da njega sigurno nije, ali zdravu pamet da.

Posjetimo Kuščević je u srijedu oštro udario po strankama koje imaju malu potporu biraća osporivši im pravo da odlučuju o vladi.

"I dalje stoji činjenica da je sva moja imovina transparentna, da nema sumnje u časne radnje... Razgovarali smo o zahtjevu SDP-a, vidjet ćemo kako će to izgledati, očekujemo lažne optužbe", kazao je Kuščević i dodao kako HNS i stranke s 2,5 posto neće kreirati Vladu.

  • +4
Kuća ministra Kuščevića Izvor: Screenshot / Autor: Katastar.hr