INCIDENT U KAFIĆU LUDNICA

Puljanin prijetio 32-godišnjaku smrću

08.08.2011 u 22:18

Bionic
Reading

Zbog kaznenog djela prijetnje smrću, ali i drskog ponašanja te narušavanja javnog reda i mira, u Istražni centar Županijskog suda u Puli priveden je 39-godišnji Puljanin, jedan od aktera ranojutarnje subotnje tuče u pulskom kafiću Ludnica

Postupajući po dojavi građana, policija je utvrdila da su u subotu, oko 5 sati, dvojica Puljana u dobi od 39 i 37 godina naročito drsko ponašala, prvo unutar, a potom i ispred ugostiteljskog objekta na Cesti prekomorskih brigada u Puli.

Kako je izvijestila PU istarska, budući da su nastavila s drskim ponašanjem i po dolasku policije, obojica su uhićena, te su uz primjenu sredstva prisile i provedena u prostore pulske Policijske postaje.

Naime, nakon što je mlađi muškarac unutar ugostiteljskog objekta Ludnica udario 32-godišnjeg Puljanina, dvojac je izašao i nastavio s nasilnim ponašanjem. Osim što je 39-godišnjak vikao na 32-godišnjaka, prijetio mu je i smrću, dok ga je 37-godišnjak ponovno udario.

'Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Puli, izvršena je pretraga stana na Šišanskoj cesti i u Carlijevoj ulici te osobnog vozila marke BMW, pulskih registarskih oznaka, kojom prilikom je u stanu u Carlijevoj ulici pronađena PVC vrećica s bijelom praškastom tvari, težine oko 32 grama. Pronađena vrećica, odnosno nepoznata materija, dostavit će se na vještačenje, a po dobivenom nalazu slijedi podnošenje odgovarajuće prijave', priopćila je PU istarska, dodajući da policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.