'udara ispod pojasa'

Puljak pozvao Keruma na sučeljavanje: Pitao bih ga koliko u siru koji je dijelio ima udjela radnika hotela Marjan kojima je dužan

06.06.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak pozvao je u ponedjeljak svog protukandidata, predsjednika HGS-a Željka Keruma na sučeljavanje ustvrdivši kako je "on jedini autentični kandidat desnice koji se ne boji sučeljavanja", a pitanja za njega već ima spremna

"Pitao bih ga koliko u siru koji je dijelio ima udjela radnika kojima je dužan, radnika hotela Marjan, a i svima ostalima", rekao je Puljak. Ocijenio je i kako Kerum "udara ispod pojasa", kao što to čini i HDZ.

Smatra da je taktika HDZ-a uspavati građane jer im je u interesu da što manje ljudi izađu na prestojeće izbore pa je s konferencije za novinare ispred zgrade splitske Gradske uprave pozvao Splićanke i Splićanke "da ne odaberu povratak na staro".

"HDZ-ov kandidat (Zoran Đogaš) ne samo da izbjegava sučeljavanje nego i pitanja koja se tamo mogu postaviti kao što je pitanje zašto se on srami HDZ-a, a ne srami se uzeti njihov novac i što je to HDZ tražio za novac koji mu daju za kampanju ili se prvi put u povijesti dogodilo da HDZ daje nekome novac, a ništa ne traži zauzvrat", naveo je Puljak.

Puljak je ponovio i kako je sa suradnicima radio modelom javnih natječaja u kojima nema povlaštenih firmi i u kojem se javni natječaji raspisuju za radna mjesta. "Model HDZ-a i Keruma je podjela firmi, a onda i poslova stranačkim kolegama, prijateljima i znancima", ustvrdio je.