splitski izbori

Puljak pozvao birače da ne vrate na vlast 'mafijaše, lopove i kriminalce'

18.06.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Kandidat Centra Ivica Puljak koji priželjkuje novi mandat na čelu Splita u subotu je pozvao svoje sugrađane birače da izađu na izbore "i donesu čvrstu odluku da se taj grad više nikada ne vrati u ruke mafijaša, lopova i kriminalaca"

"Ako građani Splita ne izađu ne izbore, onda se grad može vratiti u ruke onih koji bi ga prodali za jednu terasu", kazao je Puljak na konferenciji za novinare.

Prošli tjedan, nastavio je, vidjeli ste što su takvi ljudi u stanju napraviti kad osjete da su im šanse za povratak sve manje i manje.

"Mi iza sebe imamo samo svoje građane, nemamo crne fondove, mafiju ni kriminalce nego građane koji žele red, da ovim gradom i dalje upravljamo kao što smo upravljali deset mjeseci", rekao je kandidat Centra za gradonačelnika na izvanrednim izborima koje je upravo on i izazvao ostavkom na mjesto prvog čovjeka grada.  

"Rugali su nam se da pilamo stupiće, a mi smo upozoravali da je to obračun s kriminalom i mafijom", izjavio je Puljak pritom misleći na parking nedaleko od Športskog centra Gripe, kojega je gradska Javna ustanova Športski objekti dala u zakup Tonćiju Omrčenu s liste HGS-ova Željka Keruma. 

Inače, Puljkovi suradnici smatraju kako upravo Omrčen stoji iza navodne organizacije otvaranja lažnih profila kojim je pristupljeno do bivšeg gradskog vijećnika iz kvote Centra Luke Baričića koji je zbog te tzv. seks afere najavio povlačenje iz politike.