Napad u garaži

Pucnjava u Novom Beogradu: Ranjen pripadnik bande Pink Panther

17.10.2020 u 18:39

Bionic
Reading

Jedan je muškarac ranjen u garaži TC Ušće u Novom Beogradu, a napadač je u bijegu te policija traga za njima, prenose srpski mediji

Napadač je žrtvu jurio nekoliko minuta kroz garažu prije nego što je pucao u njega, donosi nova.rs, nakon čega je pobjegao. Policija je ubrzo stigla ne mjesto događaja i blokirala čitavu zgradu te pokrenula potragu za napadačem.

Nova.rs također donosi kako je ranjeni Aleksandar Š. pripadnik međunarodne razbojničke bande Pink Panther, ispred čije je kuće na Banovom brdu lani ubijen Nebojša Marković, suprug njegove rođakinje s kojom dijeli obiteljsku dovkatnicu, a za to je ubojstvo bio optužen odbjegli plaćeni ubojica Čaba Der. Istragom je utvrđeno kako Marković nije bio meta napada te da je najvjerojatnije ubijen greškom. Pretpostavka je bila da je upravo Aleksandar Š. bio meta, a kao motiv za napad spominjale su se njegove veze s bandom Pink Panther. Sumnja se da je Aleksandar Š. bio meta napada i u kolovozu 2018. kada je na kuću košarkaša Vukašina Avdalovića, koji živi odmah pokraj njega, bačena bomba.