DRAMA U SPLITU

Puca po ulici zbog sukoba oko dječje igre

Bionic
Reading

Oko 15.30 sati u Washingtonovoj ulici u Splitu 60-godišnji muškarcu muškarac ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja nakon čega se zaključao u kuću u istoj ulici na broju 2. Koliko je za sada poznato, ozlijeđenih nema, a djelatnici policije s njim upravo pregovaraju, javlja Slobodna Dalmacija

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, pucnjevi se još čuju, čeka se dolazak specijalaca. Da situacija bude gora, u istoj je ulici dječji vrtić, a roditelji zbog blokade ne mogu po mališane.

Navodno je sukob izbio zbog dječje igre. Djeca su se igrala oko njegovog automobila, a on je revoltiran, reagirao. Sukob je uskoro eskalirao kada se umiješao jedan roditelj i potom je muškarac počeo pucati.

Navodno je muškarac psihički labilan i živi sam. Večernji list piše kako se radi o 60-godišnjem Bogdanu Peroviću, koji je otprije poznat po incidentima, kažu njegovi susjedi. Prije nekih šest godina bolesnu je majku zatočio u stanu, zbog čega je također intervenirala policija. Poslije toga izazvao je incident u poštanskom uredu jer pri preuzimanju novca nije htio pokazati osobnu iskaznicu zbog čega se posvadio i naguravao.