OZLIJEDIO I POLICAJCA

Psima, nožem, vilama i bombom branio ukradene odojke

23.08.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Huškajući svoja četiri psa te prijeteći nožem, vilama i bombom 45-godišnjak i njegova 69-godišnja majka pokušali su spriječiti policijsku pretragu kuće, dvorišta i staje u mjestu Kratečko kod Siska, gdje su skrivali pet ukradenih odojaka

Policijska uprava Sisačko-moslavačka izvijestila je da su policajci po nalogu suda prije dva dana došli do obiteljske kuće, no dočekao ih je neprijateljski raspoložen 45-godišnjak koji je u dvorište pustio četiri psa te je, držeći nož u ruci, prijetio da će baciti bombu. S vilama u rukama podržala ga je i njegova 69-godišnja majka.

Nakon što je duže vrijeme prijetio i odbijao pustiti policajce da obave svoj posao, 45-godišnjak je uz uporabu sredstava prisile uhićen, pri čemu je, kažu u policiji, lakše ozlijeđen.

Policija je na kraju u staji pronašla ono što je tražila, a to je pet odojaka koje je 45-godišnjak krajem srpnja u obližnjem Lonjskom polju ukrao 42-godišnjem sumještaninu.

Policija je osumnjičenog kazneno prijavila za krađu, a zajedno s majkom prijavljen je i zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.