novo pojačanje

Psihijatar Herman Vukušić pristupio Škorinom Domovinskom pokretu: Vrijeme je da zaboravimo gdje smo bili 1945. i 1991.

03.06.2020 u 10:49

Bionic
Reading

Psihijatar Herman Vukušić priključio se Domovinskom pokretu. Novo pojačanje u redovima stranke Miroslava Škore bit će kandidat u 2. izbornoj jedinici, objavili su na Facebooku Domovinskog pokreta

Domovinskom pokretu Miroslava Škore priključio se psihijatar dr.med. Herman Vukušić koji će biti kandidat u 2. izbornoj jedinici, objavili su na svojoj Facebook stranici. Vukušić Domovinski pokret vidi, kako se navodi, kao jasno definiranu platformu koju vode ljudi već aktualizirani u svojim profesijama i kojima je politika sredstvo borbe za opći interes, a ne svoj osobni probitak.

'U ovom trenutku to je u Hrvatskoj jedino Domovinski pokret dr. Miroslava Škore, za kojeg mogu reći kako je nedavno iskustvo predsjedničkih izbora na njega djelovalo pozitivno u smislu izgradnje karaktera pravog vođe, u što sam se osobno i uvjerio prilikom naših razgovora. Također, kroz naše međusobne kontakte, uvjerio sam se i u neupitno domoljublje i moralni integritet dr. Škore, što mi je uvelike pomoglo u mojoj odluci. Došlo je vrijeme da zauvijek zaboravimo pitanje gdje smo bili 1945. i 1991. godine i da zdravim snagama pokušamo osigurati bolju i sigurnu budućnost za sve nas i naše buduće generacije te zdrava razuma i čista srca pristupam Domovinskom pokretu dr. Miroslava Škore', komentirao je Herman Vukušić, piše u objavi Domovinskog pokreta na Facebooku.