MARASOVIĆ PROGLASIO POBJEDU

Prvi Kerumov izborni poraz!

19.04.2010 u 14:39

Bionic
Reading

'Mi smo pobjednici kotarskih izbora u kojima smo pobijedili i stranku Željka Keruma i SDP. Osvojili smo preko 22 tisuće glasova i ovim putem se zahvaljujem svim ljudima koji nagradili politiku HDZ-a i odabrali novi put', s ponosom je danas izjavio Dujomir Marasović, čelnik HDZ-a u Splitu

Marasović je posebno stavio akcent na pobjedu u suburbiji na Mejašima i Neslanovcu, rubnim predjelima grada koje su nekada bile HDZ-ove utvrde, a na kojima je nedavno pobijedio Željko Kerum te trijumfalno dodao: 'Zbog njih moramo nastaviti najbolje što znamo. Hvala ljudima koji su rekli Kerumu: 'Ne možeš tako, dosta je. Živio slobodarski i demokratski Split!'

Čelnik splitskog HDZ-a smatra da je stranka na kotarskim izborima pokazala da se konsolidirala i za primjer spomenuo pobjedu u gradskoj četvrti Trstenik gdje je dva desetljeća suvereno vladao SDP.

'Ovo je uspon i konsolidacija HDZ-a, pobjeda čista kao suza. U više od pola kotara mi ćemo biti na vlasti. Dopustit ću da u svim kotarima naši mandatari koaliraju s bilo kojom strankom, osim na Lovretu, gdje je mandat dobio pogrebnik Tonkić. On je jedan od glavnih razloga zašto nema pristupne ceste do novog rodilišta i s njim nema koaliranja', oštro je zaključio Dujomir Marasović, čelnik HDZ-a i ravnatelj splitske bolnice.

Bit će zanimljivo danas-sutra čuti reakciju aktualnog gradonačelnika Keruma na Marasovićeve trijumfalističke izjave. Ako imamo u vidu ono što smo sve čuli do sada u sukobu njih dvojice, ne treba sumnjati da će biti galame i vrijeđanja, odnedavno uvedenih kao dio javne komunikacije u političkoj praksi u Splitu.