KUPLERAJ U SKUPŠTINI SRBIJE

Prostitutka radi za bivšeg Legijinog specijalaca?

28.04.2010 u 09:20

Bionic
Reading

Prostitutka koja je prije dva i pol mjeseca uhićena u Skupštini Srbije radi za makroa koji je nekada bio član zloglasne Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije kojom je zapovijedao i Legija

Tragajući za podacima o uhićenoj prostitutki, Press je u policiji saznao da se radi o Suzani R., rođenoj 1984. godine u Beogradu, koja je prijavljena na adresi u naselju Višnjica u općini Palilula.

Stric Suzane R. (27) iz Beograda, koja je i ranije zatvarana zbog prostitucije, a nekoliko puta osuđivana zbog krađe, tvrdi da ju je u posao uveo muškarac s tetoviranom ružom na lijevoj strani vrata.

'Ona je uhićena 4. veljače u zgradi Skupštine na osnovi tjeralice koja je za njom raspisana zbog neodazivanja na sudske pozive. Suzana R. ima podeblji dosje u policiji. Dosad je tri puta osuđivana za krađu i registrirana je kao dugogodišnja prostitutka, zbog čega je više puta privođena', otkrio je Pressu izvor iz policije.

Suzana R. dugo se nije pojavljivala na adresi na kojoj je prijavljena. Njen stric kaže da nije dolazila skoro dvije godine. 'Koliko ja znam, ona živi u jednom iznajmljenom stanu na Dorćolu. Stan je za njene potrebe iznajmio jedan njen prijatelj, za koga sumnjam da ju je i uveo u prostituciju. Znam da je taj čovjek oženjen i da na lijevoj strani vrata ima tetoviranu ružu', rekao je novinarima Pressa Suzanin stric. On je objasnio da je Suzana razvedena i da ima osmogodišnjeg sina o kojem se brinu njeni roditelji. 'Zbog nje je ovdje često dolazila policija, a pogotovo otkada je prije tri godine tetki ukrala velike pare', kaže stric.

Podsjetimo, Press je u ponedjeljak objavio da je u Skupštini Srbije uhićena prostitutka, a informaciju su potvrdili ministar policije Ivica Dačić i predsjednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović.

Na pitanje Pressa zna li kod koga je Suzana R. pošla, s obzirom da se spekulira da je imala zakazan sastanak s jednim zastupnikom opozicije, Đukić Dejanović je rekla da očekuje da će dobiti taj podatak od Službe osiguranja. Inače, Press je došao do neslužbenih informacija da je Suzana dolazila u parlament posjetiti Sulejmana Spahu, zamjenika šefa kluba zastupnika Šešeljeve Srpske radikalne stranke. Iz stranke su demantirali tu informaciju.