JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna u Hrvatskoj nestalo šest osoba

12.10.2012 u 16:08

Bionic
Reading

Na području Republike Hrvatske prošlog je tjedna nestalo šest osoba, i to dvije u Zagrebu te po jedna u Donjoj Dobri, Rijeci, Puli i Kobiljači, a od 11 osoba nestalih u tjednu ranije, osam je pronađeno

Još se  traga za Zvezdanom Ignac (19), Denisom Ćejvanović (16) i Ramom Neđmije (15), koji su redom nestali u Orahovici, Ivancu i Budinščini. Pomognite policiji u njihovom pronalasku i dojavite svaku informaciju na besplatni broj 192 ili u najbližoj vam policijskoj postaji.

Lara Jurić (16)
nestala je prije tjedan dana, 5. listopada, u Donjoj Dobri, općina Brod Moravice. Udaljila se iz obiteljske kuće broja 8A i od tada joj se gubi svaki trag. Lara je visoka između 165 i 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i okruglo lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu kratkih rukava, traperice i bijele natikače.

Samovoljno, s adrese Vukovarska 49 u Rijeci, 8. listopada je otišao 16-godišnji Šibenčanin Niko Vudrag i od tada mu se gubi trag. Nije poznato u što je tada bio odjeven niti policija posjeduje njegovu fotografiju. Visok je 181 centimetar, ima kestenjastu kosu i plave oči.

U ponedjeljak, 8. listopada, u Zagrebu je nestala i 31-godišnja Sandra Ivičić. Ona se udaljila s adrese boravišta Zoranićevih planina 21 u bijeloj majci kratkih rukava i plavim trapericama. Na nogama je imala tamne balerinke, a nosila je tamnosmeđu torbicu. Sandra je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice, a na srednjem prstu lijeve ruke nedostaje joj jagodica.

Nadalje, u utorak, 9. listopada, s adrese Otona Županića 14 u Zagrebu otišao je 15-godišnji Silvijo Ignac i još se nije vratio. On je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bio je odjeven u traperice i vestu.

Tog utorka u Puli je nestala i Senada Blagajčević (46). Udaljila se iz obiteljske kuće na adresi Nazorova 64 te joj se gubi svaki trag. Visoka je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu, zelene oči i ovalno lice. Nije poznato u što je bila odjevena.

Ivica Vukušić (52)
od jučer poslijepodne, kada je otišao u lov na brdo na predjelu Kobiljače, nije se vratio kući. Inače, njegova adresa prebivališta je Otrić Seoci 41. Visok je 175 centimetara, jače je tjelesne građe, ima prosijedu kosu i sive oči, a u lov je otišao u vojnim maskirnim hlačama i sivoj jakni.