JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna nestalo četvero mladih ljudi

21.09.2012 u 17:30

Bionic
Reading

Deset prijava nestanka osoba zaprimila je prošlog tjedna Nacionalna evidencija nestalih osoba, no većina ih se brzo vratila svojim kućama ili su pronađeni, a traga se za još četiri mlade osobe u dobi od 14 do 17 godina

Pogledajte njihove fotografije i javite se policiji na broj 192 s informacijama, kako biste pomogli u njihovom pronalasku.  Podsjećamo i na nestale osobe iz tjedna ranije - od njih devet, o kojima smo izvijestili prošlog petka, pronađeno je petoro, a još se traga za Danielom Pezelj (17), Petrom Palla (18), Monikom Beriša (17) i Senadom Grudićem (18).

Tinejdžer od 14 godina Zoran Milanović nestao je, podsjetimo, 7. rujna s adrese Plahinsko 6 u Ivancu, a prošle subote, 15. rujna, ponovno je otišao s adrese Sv. Matej 70A, također u Ivancu. Nažalost, policija ne posjeduje njegovu fotografiju i nije poznato u što je bio odjeven. Ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe.

Te je subote u Zagrebu nestala i Ines Cik (17). Ona se udaljila s adrese Savska bb i nema je već sedam dana. Ona je visoka 175 centimetara te je srednje tjelesne građe. Ima smeđe, velike oči i kestenjastu kosu dužine do ramena, dok je jedna polovica glave obrijana. Lice joj je ovalno, a na desnoj strani vrata ima veliki, okrugli madež. Nije poznato u što je tada bila odjevena.

U ponedjeljak, 17. rujna, u Zagrebu je nestala 15-godišnja Veronika Loborec. Udaljila se s adrese Savska cesta 192 u nepoznatom pravcu. Visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu, velike svijetloplave oči i okruglo lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, sive kožne tenisice s ljubičastim vezicama te je nosila crvenu torbu. Policija nema njezinu fotografiju.

U Zagrebu se 18. rujna trag izgubio i Dori Jović (15). Ona se s prijateljicom u utorak udaljila s adrese stanovanja Nehruov trg 7. Dora je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđe-crnu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u plave traperice te smeđu vestu sa sivim prugama i kapuljačom. Nosila je žuti kožni remen i smeđu kožnu torbicu s natpisima.