UMIROVLJENIK U STRAHU

Prijava protiv Keruma proslijeđena DORH-u

09.08.2012 u 19:23

Bionic
Reading

Splitska policija potvrdila je kako je zaprimila prijavu Splićanina Orela Bračulja (69) koji je prijavio gradonačelnika Željka Keruma zbog, kako je ustvrdio na konferenciji za novinare, prijetnji smrću

Policija je prijavu proslijedila Državnom odvjetništvu u Splitu.

Građanin je došao u policiju i prijavio prijetnje, a policija je onda o tomu pismeno izvjestila Državno odvjetništvo u Splitu, rekli su poslijepodne u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj u vezi sa sukobom Bračulja i gradonačelnika Keruma, ne spominjući ime niti jednog od njih.

Bračulj je pak danas novinarima izjavio da se izgred dogodio jučer poslijepodne kada je ušao u Kerumov trgovački centar Joker.

'Ušao sam u trgovački centar Joker s torbom i kantom u kojoj su ribe kojima hranim svojih 16 mačaka u Dicmu te sam to, po ulasku odložio sa strane što je uznemirilo Keruma', kazao je Bračulj.

Kako je dodao, Kerum je pozvao zaštitare da pregledaju torbu rekavši im da se u njoj možda nalazi bomba.

'Tada sam pristupio Kerumu i rekao mu da su to moje stvari, a on je počeo vikati na mene pogrdnim riječima, a također mi je rekao 'ti si agent Udbe, ubit ću te kad-tad' ', tvrdi Bračulj. Dodao je kako je Kerum bio krenuo prema njemu ali su ga u tomu spriječila njegovi zaštitari.