SREĆA U NESREĆI

Preživjela pad u 30 metara duboku provaliju

02.01.2010 u 12:13

Bionic
Reading

Sanja Šimunović (32) iz Dubrovnika slavit će 1. siječnja 2010. kao svoj drugi rođendan. Vraćala s Pelješca na posao u Dubrovnik nakon dočeka Nove godine. Između mjesta Štikovica i Vrbica kod Dubrovnika oko 8.30 sati Škodom Fabijom je sletila u provaliju duboku oko 30 metara. Ostala je neozlijeđena

'Izgubila sam nadzor nad autom. Pokušala sam ispraviti upravljač ali me nije slušao. Dosta toga se ne sjećam, ali znam da sam doslovce letjela. Grozan, nevjerovatan osjećaj. Potom se auto počeo prevrtati i to je trajalo kao vječnost. Odjednom se zaustavio na kotačima. Sva su stakla popucala, ispale sve stvari iz auta pa i moje i naočale za vid. Uspjela sam ih naći i to čitavih stakala. Nisam mogla vjerovati. Izašla sam iz auta neogrebana. Zvala sam supruga Boža mobitelom te rekla mu da sam sletjela s ceste i da sam dobro. Nisam mu znala točno reći gdje sam. Ljudi ja sam živa. Ovo je čudo, Božja volja, kao da mi je dao novu priliku za živjet', ispričala je sretna Sanja Šimunović.

Sanjin suprug je obavjestio policiju koja je došla za desetak minuta. Nisu je odmah našli pa su je locirali putem mobitela. Sanja je tražila put do ceste, ali nije uspjela. Policajci su je navodili putem mobitela.

'Popela sam se na cestu, a policajac mi je odmah čestitao rođendan. Rekla sam mu da mi nije rođendan, a on mi je pokazao provaliju u koju sam sletjela. Tada sam shvatila da je u pravu', naglasila je Sanja. Odvezli su je u bolnicu zbog glavobolje. Nakon pretraga utvrdili su da je s njom sve u redu te su je pustili kući. Iako je slavila Novu godinu nije bila pod utjecajem alkohola što je pokazalo i policijsko testiranje.