DUBROVAČKA BURA

Prevrnuo se kamper s Kinezima, most dr. Franja Tuđmana zatvoren za sva vozila

12.03.2019 u 09:11

Bionic
Reading

Kasno sinoć na dubrovačkom mostu izbjegnuta je tragedija. Dubrovnik.net javlja da je zbog jake bure most dr. Franja Tuđmana zatvoren za sva vozila, ali i zbog kampera s kineskim državljanima, koji je usprkos zabrani, sinoć krenuo preko mosta i prevrnuo se te blokira kolničku traku

Kineski državljani pokušali su kamperom prijeći preko mosta iako je na snazi bila zabrana kretanja za sva vozila zbog bure koji je puhala 145 kilometara na sat.

Kamper se prevrnuo, a dvije osobe koje su bile u njemu lakše su ozlijeđene. Riječ je o vozilu poljskih nacionalnih oznaka. Putnici su uspjeli izaći iz vozila, a kad se vjetar smiri ono će se ukloniti, piše Dubrovnik.net.

Letovi iz Splita, Zagreba i Hamburga, koji su trebali sletjeti i poletjeti iz Zračne luke Dubrovnik oko 7 sati kasne, a iz HAK-a javljaju kako je u prekidu trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ.

U usjeku ispod mosta, na Kantafigu dogodila se lakša prometna nesreća osobno vozilo albanskih tablica se zabilo u zid pa se otežano prometuje, a na ulasku u Novu Mokošicu iz smjera Komolca palo je stablo na kolnik.

Gužve su na svim prometnicama, budite strpljivi. Zbog kvara na elektromreži bez struje su potrošači od Pošte Lapad do Batale.

  • +10
Olujna bura uzrokovalaje brojne probleme u prometu / Arhiva Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX