NASILNICIMA KAZNENA PRIJAVA

Pretučeni mladić i dalje kritično

25.07.2010 u 17:35

Bionic
Reading

Protiv četvorice mladića koji su jutros oko 6 sati u Slavonskom Brodu brutalno pretukli 29-godišnjeg mladića za čiji se život liječnici još bore, policija podnosi kaznene prijave za pokušaj ubojstva. Četvorica nasilnika otprije su poznata policiji po sličnim (ne)djelima

Do krvave tučnjave došlo je nedaleko od Željezničkog kolodvora nakon što je 29-godišnjak, koji je bio u društvu s još trojicom prijatelja, dobacio nešto mladićima u automobilu.

Razjarena četvorka, I. P. (29), D. P (28), R. T. (30) i R. K. (31), potom je izjurila iz auta te se obrušila na nesretnog mladića. Izudarali su ga šakama i nogama po tijelu i glavi, nanijevši mu teške i po život opasne ozljede. Pretučeni mladić prevezen je u slavonskobrodsku opću bolnicu. Ima teške ozljede glave, trenutačno je u komi i liječnici se i dalje bore za njegov život.

Nasilnici su odmah privedeni u policijsku postaju, a nakon provedene kriminalističke obrade, sutra će biti privedeni pred suca istrage u Županijski sud u Slavonskom Brodu. Slijedi im kaznena prijava za pokušaj ubojstva. Kako doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske, sva četvorica mladića bila su pod utjecajem alkohola i u krvi im je izmjereno od 0,15 do 0,99 promila.