NIZOZEMKA U HRVATSKOJ

Prešla granicu u WC-u busa bez putovnice

21.08.2009 u 14:15

Bionic
Reading

Nizozemka D. V. početkom kolovoza s kćeri i unukom zaputila se na ljetovanje u Hrvatsku. Do omiljenog joj Poreča iz Rotterdama su putovali luksuznim autobusom poznatog nizozemskog prijevoznika

Nakon 20-ak sati vožnje i gotovo 2.000 prevaljenih kilometara po Europi Nizozemka se na ulasku u Hrvatsku našla na mukama, pišu 24sata.

Na granici je shvatila da joj je putovnica ostala kod kuće. Znala je da bez putovnice neće moći ući u Hrvatsku te da će joj ljetovanje propasti. Turistkinja uživanje na hrvatskoj obali nije željela propustiti ni pod koju cijenu. Prije kontrole na graničnom prijelazu Kaštel D. V. se jednostavno zaključala u zahod autobusa nadmudrivši tako hrvatske policajce i carinike.

Tek što su odmakli od Kaštela, vesela turistkinja je izašla iz skučenog zahoda, a kako doznajemo, cijeli autobus joj je oduševljeno zapljeskao za hrabost. Da u zahodu autobusa ne bi morala putovati i kući, Nizozemki su prošle subote istim autobusom prijatelji u omotnici poslali putovnicu, s kojom se nakon sedam dana vratila kući.