mole pomoć

Ako prepoznate muškaraca s fotografije, javite se policiji

06.11.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca s kapuljačom na glavi za kojega pretpostavlja da raspolaže saznanjima o krađi veće količine naočala u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna, pa moli građane koji imaju informacije o osobi s fotografije da im se jave. Informacije se mogu dostaviti i anonimno

U zagrebačkoj Gundulićevoj ulici prošloga prosinca oko 4.30 sati nepoznati je lopov iz trgovine otuđio veću količinu naočala u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna, priopćili su iz PU zagrebačke.

Zagrebačka policija objavila je fotografije na kojima je muškarac za kojega se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. U priopćenju navode kako je nepoznati muškarac starosti oko 30 godina, sredne tjelesne građe, obučen u crnu jaknu s kapuljačom na glavi te da se na jakni na rukavima nalaze tri bijele uzdužne crte. Na sebi ima crne hlače i crvene tenisice.

Građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografije iz policije mole da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, ili im jave na broj 192. Informacije mogu također dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Dojaviti se, ističu, može i anonimno.