TVRDI SPLITSKA POLICIJA

Premlaćivanje u hotelu zbog - gay veze?!

19.10.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu privest će se Vedran Vujević (24) i Branimir Knežević (31) uz kaznene prijave koje se vezuju uz pokušaj iznude u restoranu Bota Šare, ali i uz premlaćivanje Željka Rajića (25) u hotelu Lav, javlja DalmacijaNews

Nakon kriminalističke obrade policija je, javlja DalmacijaNews, utvrdila da je do sukoba u hotelskoj sobi došlo zbog narušenih odnosa u vezi dvojice muškaraca.

Željko Rajić i Ante Jukić (23) koji su već dvije godine u ljubavnoj vezi izašli su van u noći s petka na subotu zajedno s Branimirom Kneževićem. Jukić je policiji rekao da su imali seksualne odnose te da su se tijekom dvogodišnje veze često kupali u bazenu hotela Lav.

Navodno su konzumirali alkohol i drogu, a u hotelu Lav su Rajić i Jukić iznajmili sobu. Nakon što su se Rajić i Jukić upustili u seksualne odnose, Knežević je, koji je također bio s njima, istrčao iz sobe i počeo vikati da ga ovi žele tući i ubiti.

U pomoć je pozvao svoje prijatelje Lea Paurevića, Vedrana Vujevića i boksača Marka Tomasovića. U subotu u 15 sati policija je iz hotela dobila dojavu da je unutra upravo ušao netko s pištoljem s prigušivačem.

Policija je izašla na teren, no Lea Paurevića nisu pronašli, a za Tomasovića su utvrdili da nema veze s kaznenim djelom.

Knežević, Vujević i Paurević prijavljeni su zbog nanošenja teških ozljeda Željku Rajiću. Vedrana Vujevića su prijavili za pokušaj iznude u restoranu Bota Šare i zbog premlaćivanja Pere Šare, sina vlasnika restorana.