OBITELJSKE VEZE

Premijerkin brat: Samo sam jednom sreo sestru Jadranku!

06.07.2009 u 08:24

Bionic
Reading

Ninoslav Kosor (50), brat nove premijerke Jadranke Kosor, upoznao je sestru prije 30 godina i nakon toga se nisu više vidjeli

'Našli smo se na kavi u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici. Tada je bila potpuna anonimka. Radila je na Radiju Zagrebu, a ja sam studirao. Ocu nisam ni rekao da ću se s njom naći. Jednostavno me zanimalo tko je i kako izgleda moja sestra. Rekla je da bi rado da ostanemo u kontaktu, no nakon toga više se nismo čuli. Tada smo se vidjeli jedini i posljednji put', ispričao je za 24 sata Ninoslav iz Čakovca. Brat Jadranke Kosor je vlasnik uspješne brokerske kuće, a u Čakovcu živi sa suprugom Bertom i dvoje djece.

Istaknuo je da od svoje sestre nije tražio nikakve usluge te da je viđa kao i većina građana, preko televizije.

Na jednom jedinom susretu s Jadrankom bila je i njegova supruga Berta, s kojom je tada hodao.

'Sjećam se da je bila vesela i pristupačna. Čak se po redakciji hvalila da ima brata te je kolege htjela s njime upoznati. No sve je na tome ostalo. Mi jednostavno živimo svoj život, a ona svoj', zaključila je Berta. Jadrankin otac, Mirko Kosor, u kolovozu će napuniti 81 godinu. S drugom suprugom živi u obiteljskoj kući u Čakovcu. Ninoslav kaže da Jadranku nikad nije spominjao.