krapinske toplice

Pred školom priveden jedan prosvjednik. Otac opet pokušao s dječakom ući u školu bez maske

15.09.2021 u 08:56

Bionic
Reading

Policija je jutros ispred Osnovne škole u Krapinskim Toplicama privela jednog od četvero prosvjednika radi utvrđivanja identiteta. Riječ je o ljudima koji su došli dati podršku ocu osmaša koji ne želi nositi masku u školi. Otac i sin također su pred školom, a kada je dijete pokušalo ući u školu bez maske, u tome su ga spriječili zaštitari

'Sinu smeta maska i guši ga. Cijelu prošlu godinu je trpio i više ne može. On je sad u školi, ali pred školom', bio je kratak komentar oca koji je ostao sjediti ispred škole sa svojim sinom, javljaju 24 sata. Liječnici su dječaku dali potvrdu da je zdrav i da normalno može pohađati nastavu te da nema razloga da ne nosi masku.

  • +7
Prosvjed u Krapinskim Toplicama Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ispred škole se okupilo četvero ljudi koji su se predstavili kao prolaznici. Policija ih je sve legitimirala i privela je mlađeg muškarca radi utvrđivanja identiteta.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

Troje prosvjednika su sve snimali i bili toliko neugodni kada je policija odvela četvrtog da im je dvoje kolega policajaca koji su čuvali dvorište škole priskočilo u pomoć. No sve se vrlo brzo primirilo i trojac je ubrzo napustio prostor oko škole.