DOLIJAO PULSKI RAZBOJNIK

Pred prodavačicama praznio kase trgovina

02.02.2011 u 13:46

Bionic
Reading

Istražnom sucu Županijskog suda u Puli sinoć u 20.30 sati priveden je 20-godišnji Puljanin kojeg se osnovano sumnjiči za dva razbojništva trgovina i krađu na području Pule

Kako je izvijestila PU istarska, osnovano se sumnja da je lani 8. prosinca u Mutilskoj ulici ušao u trgovinu, gdje je odgurnuvši 53-godišnju prodavačicu iz Pule ukrao iz kase oko tri tisuće kuna.

Također, 19. siječnja je u pulskoj trgovini u Zadarskoj ulici, dok se prodavačica nalazila u suprotnom dijelu prostorije, iščupao i odnio zaključanu registar kasu, pri čemu je oštetio vlasnika trgovine za nekoliko tisuća kuna.

Nedugo zatim, na sličan način je 25. siječnja iz trgovine u ulici Rimske centurijacije ukrao više tisuća kuna. Do novca u kasi je došao tako što je snažno odgurnuo 50-godišnju prodavačicu s područja Marčane koja se u tom momentu nalazila za pultom.

'U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga stana i drugih prostorija kojima se koristi te su tom prilikom pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s izvršenjem kaznenih djela', priopćila je PU istarska.