PUSIĆ, ZAKOŠEK, KAPOVIĆ...

Pratite uživo sukob jakih snaga o EU-u

13.01.2012 u 13:29

Bionic
Reading

Tjednik Nacional u petak s početkom u 14 sati organizira okrugli stol 'Europska unija - budućnost za Hrvatsku – da ili ne?', na kojem će mišljenja sučeliti Vesna Pusić, Nenad Zakošek, Darko Grivičić, Mate Kapović, Stojan de Prato, Nadan Vidošević i Anđelko Milardović. Prijenos sučeljavanja moći ćete pratiti na tportalu

Nacional je okupio jaki sastav za okrugli stol kako bi potaknuo i razvio 'pravu diskusiju uz gostovanje eminentnihstručnjaka' te hrvatskim građanima osigurao 'potrebne informacijetemeljem kojih će na predstojećem referendumu moći donijeti iliučvrstiti svoju odluku'.

Mislav Šimatović, glavni urednik Nacionala, poručuje da taj tjednik čvrsto podržava ulazak Hrvatske u EU.

'No isto tako upravo zato svjesni smo nedostataka konstruktivnog i ciljanog javnog dijaloga kao i nedostatka pravih informacijama zbog kojih se otvaraju prostori za manipulaciju ovom temom. A naša uloga kao vodećeg političkog medija u Hrvatskoj ovdje je neosporna', konstatirao je Šimatović.

Okrugli stol 'Europska unija - budućnost za Hrvatsku – da ili ne?' održat će se u petak s početkom u 14 sati u Novinarskom domu u Zagrebu.

Sudionici okruglog stola bit će prof. dr. sc. Nenad Zakošek, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, ministrica vanjskih i europskih poslova prof. dr. sc. Vesna Pusić, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Darko Grivičić, prof. dr. sc. Mato Kapović, dr. sc. Anđelko Milardović i novinar Stojan de Prato

Moderator okruglog stola bit će zamjenik glavnog urednika Nacionala Vojislav Mazzocco