pomutnja

Pozvali učenike na nastavu, a onda se ispostavilo da je ipak nema

29.11.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Neke škole jučer su pozvale učenike da od danas dođu na redovitu nastavu. Međutim, ispalo je da se na kraju nastava nije održala u Tehničkoj školi Slavonski Brod i zagrebačkoj XIII. Gimnaziji iako su ravnatelji preko službenih Facebook stranica škole objavili da od danas počinje održavanje redovite nastave. Učenici koji su došli u školu ostali su potpuno zbunjeni jer na kraju nastave nije bilo

Ravnateljica Tehničke škole Slavonski Brod, Vikica Lukić, jučer je objavila na službenoj Facebook stranici škole poziv učenicima da od danas kreće redovita nastava i da dođu u školu. Pisali smo o tome ranije, ali ustanovilo se da se nastava ipak nije održala, javlja portal srednja.hr.

Sindikalni povjerenik škole Mato Ćurić rekao je da se nastava ipak nije održala.

'Nastava se nije održala. Jako malo đaka i odaziv profesora je ipak bio slab. Ravnateljica je imala jedne podatke, međutim, odaziv profesora koji su htjeli raditi je ipak bio manji nego što je ona imala dan prije i đaka je bilo jako malo. Dužnost je ravnatelja da probaju organizirati nastavu, međutim, nastava se nije uspjela organizirati i nije održana', rekao je Ćurić.

Slična situacija dogodila se i u zagrebačkoj XIII. Gimnaziji. Na Facebook stranici škole objavljen je poziv učenicima da dođu u školu i da se nastava počinje redovito održavati, no učenica te škole javila se i prepričala da škole ipak nije bilo i da su učenici potpuno zbunjeni. Neki su im profesori rekli da je objavu stavio ravnatelj iako velika većina nastavnika štrajka.

  • +10
Nastavnici štrajkaši u Puli snimili svoju milenijsku fotografiju Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL