ZBOG DJEVOJAKA

Potukle se dvije skupine Nijemaca u Poreču

04.08.2010 u 13:45

Bionic
Reading

Dvoje mladih Nijemaca zadobilo je rane, koje su srećom ipak lakše prirode, nakon što se u ponedjeljak, oko 3.30 ujutro na rivi u centru Poreča sukobilo sa skupinom nepoznatih mladića, također Nijemaca

Porečka policija zaprimila je dojavu da su u Ulici Rade Končara, kod Inine benzinske postaje na rivi, dvije mlađe osobe povrijeđene. Zatekli su dvoje njemačkih državljana, 22-godišnjaka i 22-godišnjakinju, koji su nakon svađe i tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba, imali vidljive rane po tijelu.

Mladić i djevojka bili su prethodno u društvu svojih prijatelja u dobi od 22, 24 i 25 godina. U jednom trenutku su se dvije 22-godišnjakinje odvojile od društva te im je prišla skupina od pet-šest mlađih muških osoba. Nepoznati mladići započeli su svađu vrijeđajući ih na tečnom njemačkom jeziku.

Mlade Njemice vratile su se svome društvu te im ispričale što se dogodilo. Očito su odlučile potražiti drske mladiće, jer se nakon toga društvo 22-godišnjakinja još jednom susrelo s njima nasuprot benzinske postaje Ine.

Izbila je svađa, naguravanje, a potom je došlo i do žešće tučnjave, pri čemu je potekla i krv. Naime, 22-godišnji Nijemac zadobio je više reznih rana po tijelu, a 22-godišnja Njemica zadobila je posjekotinu na licu. Oboje su upućeni u pulsku Opću bolnicu budući da porečki Dom zdravlja nema kirurgiju.

Ozljede su okvalificirane kao lakše, a policija traga za akterima incidenta budući da su se ratoborni mladići vidjevši što su učinili razbježali prije dolaska policije.