UZROK NEPOZNAT

Potpuno pijan usred noći demolirao automobil mladiću u Virovitici; ubrzo je uhićen

13.07.2020 u 08:51

Bionic
Reading

Policijska uprava virovitičko - podravska obavještava o događaju koji se odvio na njihovom području u noći s petka na subotu

U subotu, 11. srpnja oko 1.30 sati u gradu Virovitica, u ulici Ljudevita Gaja, u dvorištu stambene zgrade došlo je oštećenja osobnog automobila, tako što je nepoznata osoba rukama i nogama oštetila osobni automobil virovitičkih oznaka vlasništvo 71-godišnjakinje, sa kojim se koristio 19-godišnjak, na način da je na osobnom automobilu otkinut prednji lijevi brisač, otkinuta plastika sa lijevog bočnog ogledala, otkinut spojler sa prtljažnika, skinuta dva ukrasna poklopca kotača, ogrebotina na vozačevim vratima dužine oko 10 cm i ogrebotina na krovu dužine oko 20 cm, nakon čega se je nepoznata osoba udaljila u nepoznatom pravcu.

Brzim dolaskom policijskih službenika policijske postaje Virovitica na intervenciju, isti su uočili nepoznatu osobu koja se je trčećim korakom udaljavala s mjesta događaja, a odgovarala je opisu gore navedene osobe. Policijski službenici su u 1.40 sati uhitili 24-godišnjaka, te provedenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija od 2,17 g/kg alkohola.

Protiv 24-godišnjaka ponesen je optužni prijedlog prekršajnom odjelu općinskog suda u Virovitici zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja i kaznena prijava ODO Virovitica zbog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.